• Luni - Sambata 09:00 - 17:00 / Duminica: 09:00 - 13:00
  • 0749.150.646

BINE AI VENIT LA AUTO PRO CONSTANȚA

Căutați o mașină?

Mașinile noastre sunt verificate și livrate în standarde optime de funcționare. De asemenea ne ocupăm de actele necesare tranzacției. Îți livrăm mașina oriunde ai fi.

Trade in/Buy-back

Cat valoreaza masina ta? Iti face cu ochiul o masina de la noi si nu reusesti sa o vinzi pe a ta? Completeaza formularul si de restul ne ocupam noi!

OFERTE SPECIALE AUTO PRO CONSTANȚA

CALITATE & PROFESIONALISM

Posibilitate leasing

Vrei sa-ți achiziționezi o mașină rulată cu finanțare în sistem leasing sau credit? Noi te consiliem pentru alegerea modalității de finanțare potrivită ție. Pentru valoarea exactă a ratei și pentru informații complete despre finanțare te rugăm sa ne contactezi.

O gamă largă de mărci

Te așteptăm să descoperi varietatea de autoturisme din stocul nostru ce poate fi urmărit atât onlie cât și fizic în incinta Parcului auto

Mașini testate serios

Fiecare masină pusă de noi la vanzare este atent verificată din toate punctele de vedere. Nu comercializăm mașini cu defecte sau în stare estetică deplorabilă.

ACTE & AUTORIZAȚII

Serviciul de înmatriculări auto constă în efectuarea  tuturor etapelor ce trebuie parcurse în vederea înmatriculării temporare și/sau definitive a unui autovehicul în favoarea d-voastră.

VINO SA CUMPERI
MAȘINA DORITĂ

Știm că preferințele nu pot fi schimbate, iar pentru asta specialiștii noștri sunt mereu atenți la toate detaliile unei masini, pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun raport preț – calitate.